Klantenservice: 088 - 77 66 550

Ja, ik neem een zaterdag proefabonnement
13 weken voor slechts €2,50 per week

Ontvang De Limburger 13 weken lang ieder zaterdag in je brievenbus en lees hem de hele week digitaal. Nu slechts €2,50 per week! Tijdelijk gratis koffievoucher t.w.v. €15,00 cadeau!

Vul hieronder uw gegevens in om een combi proefabonnement op De Limburger aan te vragen. Het proefabonnement is vrijblijvend en stopt automatisch na afloop 

Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
 
Huisnummer + toevoeging
 
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer
 
E-mailadres
IBAN rekeningnummer
(NL61INGB0000000001)
 
Geboortedatum
Startdatum abonnement
(over min. 4 werkdagen en
max. 3 maanden)
Ja, ik ga akkoord met de en en ik machtig Media Groep Limburg om het abonnementsgeld éénmalig van mijn bovenstaande rekening af te schrijven.

Vele extra's deze winter!

Gratis koffievoucher

Als nieuwe proefabonnee ontvang je een warm welkomstgeschenk: een voucher van €15 bij koffievoordeel.nl, de leukste en voordeligste koffie-webwinkel van Nederland. Ook leuk voor de liefhebber van thee of choco!

Leef!

Over het goede (Limburgse) leven: vanaf de kerst is er elke dag Leef!, een nieuwe bijlage vol leuke verhalen, praktische tips en hippe trends.

Vastelaovend

Sluit je aan bij dé Vastelaovend-familie van Limburg. Met dag na dag het laatste nieuws, de leukste foto’s en filmpjes en de complete evenementenagenda.

Winterspelen

Hoeveel medailles gaan we winnen bij de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea? Onze sportredactie levert je de verslagen, interviews en achtergronden.