Klantenservice: 088 - 77 66 550

Ja, ik neem een zaterdag proefabonnement
13 weken voor slechts €3 per week

Ontvang De Limburger 13 weken lang ieder zaterdag in je brievenbus en lees hem de hele week digitaal. Nu slechts €3 per week!

Vul hieronder je gegevens in om een combi proefabonnement op De Limburger aan te vragen. Het proefabonnement is vrijblijvend en stopt automatisch na afloop 

Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
 
Huisnummer + toevoeging
 
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer
 
E-mailadres
IBAN rekeningnummer
(NL61INGB0000000001)
 
Geboortedatum
Startdatum abonnement
(over min. 4 werkdagen en
max. 3 maanden)
Ja, ik ga akkoord met de en en ik machtig Media Groep Limburg om het abonnementsgeld éénmalig van mijn bovenstaande rekening af te schrijven.

Vele extra's dit voorjaar!

Actief erop uit

Elke donderdag in onze lifestyle-bijlage Leef! de grootste uit-agenda van Limburg. Vol met tips voor leuke uitstapjes en mooie evenementen.

Volg onze helden

Gaan Max, Tom en Wout opnieuw voor wereldprestaties zorgen? Mis het niet! Onze sportredactie brengt je elke dag nieuws, interviews en achtergronden.

Kids maken L-magazine

Leerlingen van de basisschool gaan een uniek kindernummer maken voor onze weekendbijlage L-magazine. Dat wordt heel speciaal.

Het allerleukste terras

Net als vorig jaar gaan we op zoek naar het allerleukste en gezelligste terras van Limburg. En jij als lezer mag meestemmen.

Trots op onze taal

Ook zo trots op onze Limburgse dialecten? De redactie van Leef! gaat je dit voorjaar uitdagen om mee te doen aan het Groot Limburgs Dictee.

Spannende sportspellen

Duizenden sportfans doen mee aan onze sportspellen, met elke week kans op geldprijzen. Het Voetbalspel, het Formule 1-spel, het Tourspel en het WK-spel.

Exclusieve kortingen

Als abonnee krijg je exclusieve kortingen op Limburgse evenementen en kun je vrijkaarten winnen. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen.