Klantenservice: 088 - 77 80 888

Ontdek jouw Limburgse krant

Ook zo’n zin in de lente? Neem eens een proefabonnement op De Limburger. Met allerlei leuke extra’s. En voor de prijs hoef je het niet te laten: het hele voorjaar jouw Limburgse krant vanaf €2,50 per week.

Ieder proefabonnement is vrijblijvend en stopt automatisch.

Vragen of hulp nodig? Bel ons: 088 - 77 80 888

Vele extra's dit voorjaar

Een greep uit de vele extra’s voor jou deze lente.

Actief erop uit

Elke donderdag in onze lifestyle-bijlage Leef! de grootste uit-agenda van Limburg. Vol met tips voor leuke uitstapjes en mooie evenementen.

Volg onze helden

Gaan Max, Tom en Wout opnieuw voor wereldprestaties zorgen? Mis het niet! Onze sportredactie brengt je elke dag nieuws, interviews en achtergronden.

Kids maken L-magazine

Leerlingen van de basisschool gaan een uniek kindernummer maken voor onze weekendbijlage L-magazine. Dat wordt heel speciaal.

Het allerleukste terras

Net als vorig jaar gaan we op zoek naar het allerleukste en gezelligste terras van Limburg. En jij als lezer mag meestemmen.

Trots op onze taal

Ook zo trots op onze Limburgse dialecten? De redactie van Leef! gaat je dit voorjaar uitdagen om mee te doen aan het Groot Limburgs Dictee.

Spannende sportspellen

Duizenden sportfans doen mee aan onze sportspellen, met elke week kans op geldprijzen. Het Voetbalspel, het Formule 1-spel, het Tourspel en het WK-spel.