Inloggen Klantenservice: 088 - 77 80 888

Limburg, het nieuws, de feiten

Digitaal

Digitaal
v.a.4,50 per maand
Ja, ik wil Digitaal
 • Volledige toegang tot alle Plus-artikelen

Veelgestelde vragen

 • Mijn gewenst abonnement staat er niet tussen. Kan dat?

  Omdat je via een Plus-artikel hebt doorgeklikt, tonen we enkel onze digitale abonnementen. Op onze reguliere abonnementenpagina kun je ook het Zaterdag Extra en het Compleet abonnement vinden.

 • Ik wil een abonnement aanvragen. Wanneer gaat dit in?

  Indien je via de website een abonnement met daarin een papieren krant aangevraagd hebt, gaat dit normaal gesproken vier dagen na de aanvraag in (of op de startdatum die je zelf hebt aangegeven). Bij alle abonnementen heb je direct toegang tot onze digitale producten. Na het afsluiten van je abonnement ontvang je een bevestiging per e-mail met alle abonnementsgegevens.

 • Wat is het verschil tussen een Digitaal en een Digitaal Extra abonnement?

  Met een Digitaal abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle Plus-artikelen op onze website en Nieuwsapp. Als je daarnaast ook dagelijks de digitale krant wilt lezen, neem je een Digitaal Extra abonnement. Met dit abonnement ontvang je naast de digitale krant ook specials, digitale extra's en boeiende bijlagen, zoals een dagelijkse editie van Leef! en een wekelijkse editie van L-Magazine en Horizon. 

 • Wat zijn Plus-artikelen?

  Als bezoeker van onze website of nieuwsapp is het je ongetwijfeld al opgevallen: Plus-artikelen. Je herkent ze aan het blauwe ‘DL+’-logo linksboven in artikelen. Dit zijn betaalde artikelen, ze zijn alleen toegankelijk voor abonnees. De Limburger publiceert dagelijks tussen de 50 en 70 van deze Plus-artikelen. Het voordeel is dat je een deel van de krantenverhalen eerder kunt lezen.

 • Wat is de looptijd van een abonnement?

  Onze actie-abonnementen hebben een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de korting die je ontvangt op het maandtarief.

 • Stopt het abonnement automatisch?

  Zonder opzegging loopt het abonnement na de actieperiode automatisch door tegen het dan geldende reguliere tarief.

Neem voor overige vragen contact op met onze Klantenservice.

Laden..